Training:   
 

 NU is het moment!

 Wanneer:
April 2016 ( 6 x 1,5 uur)   sept 2016  (6x 1,5 uur). Individueel op afspraak mogelijk.

 Voor wie?

Niet leeftijd gebonden. Voor mensen die moeite hebben in het nu te zijn. Oefeningen vanuit het Mindfulness en NLP leren je stapsgewijs o.a. het verleden, vast geroeste patronen, moeizame gedachten te ordenen.  Accepteren van wat er is en wat er niet meer valt te veranderen, genieten van wat er nu is. Dat is wat je o.a. zal leren in deze training. Er wordt gewerkt met je ademhaling, het loskoppelen van je gedachtestromen, het herkennen van je ego en het leren loslaten van belemmeringen. Dit aangevuld met een stukje individuele coaching.

Kosten? 

 € 400,00  Inclusief hand-out
(betalen in 2 termijnen mogelijk)

Waar?  AVP Coaching, Engelsche Boomgaert 57, 3131 NN, Vlaardingen

Aanmelden?

 Via het contact formulier of per e-mail naar: info@avp-coaching.nl 
 Keuze ochtend/middag/avond graag kenbaar maken bij aanvraag.
 

 

 

 

Workshop

 

 Gelukkig denken!

 Wanneer:
April 2016 ( 5 x 1,5 uur)   sept 2016  (5x 1,5 uur). Individueel op afspraak mogelijk.

 Voor wie?

Voor iedereen die inzicht wilt krijgen in het eigen denken. Je zult leren dat geluk iets is dat in jezelf zit, en dat doormiddel van technieken beter leert omgaan met problemen en tegenslagen. Een probleem is pas een probleem als je er een probleem van maakt! Als je dit gaat inzien zal je positiever in het leven staan en door je positieve manier van denken zeker gelukkiger worden.

Kosten? 

 € 300,00  Inclusief hand-out
(betalen in 2 termijnen mogelijk)

Waar?  AVP Coaching, Engelsche Boomgaert 57, 3131 NN, Vlaardingen

Aanmelden?

 Via het contact formulier of per e-mail naar: info@avp-coaching.nl 
 Keuze ochtend/middag/avond graag kenbaar maken bij aanvraag.
 

 

 Workshop

 Timemanagement


 Wanneer: maart 2016 (6 x 1,5 uur).  Individueel mogelijk

 Voor wie?

Voor die mensen die altijd het gevoel hebben geen tijd te hebben, onder de druk van deadlines leven, die het gevoel hebben dat nooit iets afkomt, meer tijd willen voor leuke dingen.

In een Workshop van 6 weken voer ik u stap voor stap mee in de wereld van beheerste tijd.  Een wereld waarin u nee durft te zeggen, de urgentie en belangrijkheid van taken leert kennen en leert plannen. U leert vooral inzicht te krijgen in uw eigen patronen en leert d.m.v. nieuwe tools die u mee krijgt om de oude patronen te doorbreken en te vervangen door efficiëntere als dit nodig is.

 Kosten?  € 400,00 (betaling in termijnen mogelijk)
 Waar?   AVP Coaching, Engelsche Boomgaert 57, 3131 NN, Vlaardingen

 Aanmelden?

 Via contact formulier of per e-mail naar: info@avp-coaching.nl
 Keuze ochtend/middag/avond graag kenbaar maken bij aanvraag. 
 

 


 

Route: Vanuit Den Haag, Utrecht, Rotterdam: De A20/E25 volgen richting Hoek van Holland, Neem afslagnummer 8 (Vlaardingen West) je gaat links onder de rijksweg door. Voor het stoplicht links aanhouden en direct na het stoplicht links voorsorteren richting centrum (letop!! er is een korte afslag voor Mac Donalds aan de linkerkant deze moet je niet hebben maar die er vlak na richting centrum). Je komt op de Westlandseweg. Aan het eind van deze weg bij het stoplicht rechtsaf. Direct daarna weer rechts. Je bent nu in de Engelsche Boomgaert. Aan de rechter en linkerkant zijn parkeermogelijkheden. AVP Coaching ligt parallel met het standbeeld. U vindt ons op nummer 57 precies in de bocht.
Route vanuit het Westland: Volg de A20 richting Rotterdam. Bij afslagnummer 8( VlaardingenWest )
sorteer je rechts voor. Direct voorbij het stoplicht geheel links aanhouden richting het centrum
centrum (letop!! er is een korte afslag voor Mac Donalds aan de linkerkant deze moet je niet hebben maar die er vlak na richting centrum). Je komt op de Westlandseweg. Aan het eind van deze weg bij het stoplicht rechtsaf. Direct daarna weer rechts. Je bent nu in de Engelsche Boomgaert. Aan de rechter en linkerkant zijn parkeermogelijkheden. AVP Coaching ligt parallel met het standbeeld. U vindt ons op nummer 57 precies in de bocht.

AvP-Coaching,Counselling,Training,Begeleiding-Vlaardingen,06-23905567,KvK 24427744  | info@avp-coaching.nl